Blog

Brug af campingpladser.

Campingpladsejer har måttet acceptere, at mange autocamper ikke ønsker at bruge campingpladserne. Autocamperne er underlagt andre regler end de øvrige der bruger campingpladserne. De kan raste mange steder, hvilket bliver flittig benyttet.

Lad os nu tænke lidt fremad. For en del år siden var der omkring 530 campingpladser i … Læs mere…

Hvorfor camping efter timebetaling.

De forskellige campingformer har forskellige ønsker og behov. Især autocamperne har andre ønsker end de traditionelle campister. De søger gerne overnatningsmuligheder sidst på eftermiddagen, for igen at fortsætte dagen efter, midt på formiddagen. Dette bevirker, at de har svært ved at acceptere den pris som normalt praktiseres … Læs mere…

Hvordan du ødelægger den bedste campingplads.

Selv den bedste campingplads kan blive ødelagt ved dårligt lederskab og fejltagelser. Nogle af dem kan forklares med dårlige vaner, og nogle ved manglende kendskab.

Den mest værdifulde, på pladsen, er lejrchefen. En dårlig eller svag lejrchef kan kun føre til problemer og resultere i en … Læs mere…

 

Lejrchefen har det med hunde som andre har det med softice. Han lader sig gerne friste til en ”snak” med de fire benede. Enhver af slagsen skal den obligatoriske klø tur med grundlag for den fortrolige bekendelse om alt hvad der er værd at snuse til.

Lejrchefen har selv haft hund … Læs mere…

Sælsomt dyreliv i Virksund.
Lejrchefen på Virksund Camping bliver tit mødt med spørgsmålet om det er fætter og kusiner der boltrer sig i vandet ud for campingpladsen.?

Lejrchefen erkender, at der kunne være noget om snakken. Der er tale om en dyreart med strittende overskæg samt et hoved der måske kunne afstedkomme … Læs mere…

Campister har mange interesser. 
Campister har det ligesom andre, de har en mangfoldighed af interesser. Hos nogle er det naturen der trækker. Andre har fritidsinteresser som lystfiskeri, motion, dyreliv etr. Hos andre er det mere det sociale der trækker.

Mange campingpladser er indrettet så de tilgodeser deres gæster behov. Ønsker campingpladsen at … Læs mere…

Alle campingpladser beregner et ophold efter antallet af hele døgn. Samtidig med, er det antallet af personer der fastsætter døgnprisen. På Virksund Camping har vi valgt, at beregne prisen, for et ophold, efter nogle helt andre principper. Hvorfor nu det?

Det er grundlæggende for, at gøre det mere fair overfor de … Læs mere…