Nyheder

Vi har 1/10-23 overtaget forpagtningen af Virksund Camping.
Vi er i fuld gang med rengøring, oprydning og istandsættelse – og vi glæder os til at åbne sæsonen.
Selvom det er gråvejr denne vinter i Virksund, skinner solen hos os og vi glæder os meget til vores fremtidige virke her i Virksund.
De bedste hilsner fra Geert og Pernille

_______________________________________________________________________________________________________

Status på Virksund Camping. Skrevet af Hans Korsgaard 2023
Så er starten gået til endnu en sæson på campingpladsen. Antallet af fastligger er stærkt stigende og vi takker såvel de gamle som nye campister for deres tillid.
Vi er netop færdige med renoveringen af badeværelserne som har fået gulvvarme, nye toiletter, håndvaske og brusere. Vi synes godt med resultatet og der skal lyde en stor tak til såvel Hald Murerforretning som Grove VVS for et godt arbejde. Vi har selv sammen med Niels (naboen) stået for det øvrige arbejde. Hanne og Keld har også været en stor hjælp.
Aktivitetsudvalget har arrangeret mange arrangementer til glæde for os alle. Se mere under arrangementer.

Kølvrå Pizza gentager succesen fra sidste år. Vi forventer at de starter op til kræmmermarkedet den 23. april. Derudover er det Hanne der står for salget af øl, vand og is. Som noget nyt sælger vi også pølser.

Vores forpagtning af Ørslevkloster Sø, sammen med Kurt Bertelsen, fortsætter. Det vil sige, at der gives særdeles gode fangstmuligheder for en dagskort på kr. 100. Der blev i 2020 fanget en del ål, aborre, helt, brasner, ørreder m.m.

Derfor glæd jer til en rigtig god sommer med masser af forskellige muligheder.

Velkommen på Virksund Camping.

Nyheder fra facebook