Nyheder

Status på Virksund Camping.
Her i januar måned 2021 begynder vi, så småt, at gøre klar til sæsonen. Vores forventninger er en stadig positiv udvikling af antallet af campister. Sidste år havde vi en fremgang på ca. 10 %. Fremgangen skal gerne fastholdes ved fortsat, at tilbyde attraktive timepriser. Alle vore campister udtrykker stor forståelse for vores prismodel hvor der betales for antallet af timer, opholdet varer. Er du her, f.eks. 12 timer betales der kun for dette antal. Noget som især autocamperne nyder stor fordel af.

Af nye tiltag vil vi få nyt stråtag på den nordlige del af hovedbygningen. Den sydligedel fik nyt tag i 2020. Opvarmingen skifter fra oliefyr til varmepumpe. (luft til vand). Dette for dels, at mindske udgiften men lige så vigtigt, også at mindske co2 udslippet. Vi ønsker at være så “grøn” som muligt. Sidste år fik vi opvarmet swimmingpoolen med solfangere, hvilket dog ikke helt opfyldte vores ønske til varmegraden. Der er siden vist sig, at anlægget var forkert sammensæt. Dette bliver ændret så vi forventer en pool med op til 28 grader.

Antallet af fastligger øges årligt og vi forventer således at antallet vil nærme sig 100 indenfor de nærmeste år. Vores maksimale antal er 105 enheder. Vi oplever en dejlig harmoni mellem fastliggerne. De har forskellige aktivitetsudvalg der arrangere f.eks. kondi-bingo, snobrødsbagning, hækling, fester m.m. Vi skylder de forskellige udvalg en stor tak for deres arrangement.

Lisbet og John fortsætter forpagtningen af Café Mille. Efter deres erfaring i 2020 har de besluttet sig for, at ændre lidt på menukortet. Men det vil stadig være Johns gode evner i køkkenet der vil præge kvaliteten.

Vores forpagtning af Ørslevkloster Sø, sammen med Kurt Bertelsen, fortsætter. Det vil sige, at der gives særdeles gode fangstmuligheder for en dagskort på kr. 100. Der blev i 2020 fanget en del ål, aborre, helt, brasner, ørreder m.m.