Nyheder

Status på Virksund Camping.
Vi har nu haft åbent i 2 måneder uden problemer. Vores gæster har været særdeles gode til at holde afstand. De har været flittig brugere af håndspritten, vådservietterne samt éngangshandskerne. Rengøringen sker 3 gange dagligt og vi har fået mange roser for vores standard og håndtering af situationen.

John og Lisbet, vores forpagtere af Café Mille og Den Blå Hylde (café og butik) har haft jævn travlt med take away for nu at have åbent for såvel mad som drikkevarer. Antallet af gæster i caféen er reduceret til 30 personer, således at den lovpligtige afstand kan holdes. John bliver dagligt rost for sin mad og Lisbet er særdeles dygtig og kompetent til at servicere gæsterne. Vi håber på en længere varende samarbejde.

Det er kun nogle ganske få af vore sæsoncampister der har fravalgt camping. Derudover har vi, bortset fra påsken, haft vores andel af de mange campister der føler, at camping og corona godt kan forenes. Derudover giver gæsterne udtryk for, at de føler sig trygge under opholdet. Så vi ser fremad med håbet om en sæson der honorere den flotte indsats som danskerne har vist overfor smittefaren. Med under 600 døde er vi blandt de lande med de færeste dødsfald i procenter.