Godt at vide

Affald: Skal i de dertil beregnede containere. Grovaffald som havemøbler, pap fra diverse investeringer, teltudstyr og lignende henvises til kommunens miljøstationer. Brug genbrugspladsen til storskrald. Det er forbudt at fylde grovaffald i containerne og vil blive set som en overtrædelse af reglementet.
Afstandsregler: Der skal være mindst 3 meter mellem enhederne.
Ankomst & Afrejse: Ankomst fra kl 14.00 og Afrejse kl. 12.00
Anvisninger: Lejrchefens anvisninger skal altid følges.
Bad: Er gratis. Der er bad og toilet i begge ender af pladsen. Rummene bedes efterladt i samme stand som man ønsker at finde dem i
Betaling: Betaling kan foretages kontant, med mobilepay, bankoverførsel eller med almindelige gængse betalingskort.
Bommen: Bommen er åben mellem kl. 7.00 – 22.00. Udenfor dette tidsrum henvises til parkeringspladsen udenfor bommen. Ved alvorlig akut sygdom eller hvis der skal ambulance på pladsen, mellem kl. 22.00 – 7.00, kan vi kontaktes på telefon.
Bortvisning: Ved overtrædelse af pladsens reglement, kan der ske bortvisning.
Brand: Ved brand eller ulykke ring 112, og informer receptionen/lejrchefen.
Cafe: Salg af Is, Pølser, Øl – Vin – Sodavand, Kaffe og Te. Og hvad vi ellers finder på.
Dagsgæster: Er velkomne. Prisen kan ses i receptionen/hjemmesiden, hvor gæsterne skal melde sig. Dagsgæster skal parkere på parkeringspladsen.
Førstehjælp: Vi er uddannet i førstehjælp og på havnen er der hjertestarter til rådighed. Virksund Borgerforening, Sandkrogen 8, 7840
Hjertestarteren er døgnåben og placeret på gavlen af det lange røde hus mod vejen.
Ring 112 eller henvend dig til receptionen/lejrchefen, så hjælper vi dig og tilkalder assistance, hvis det er nødvendigt.
Grill: Det er tilladt at grille ved egen plads. Der kan lånes en grill på pladsen.
Hunde: Hunde er altid velkomne på pladsen, så længe de føres i snor og ikke er til gene for andre gæster. Hunde er ikke tilladt i facilitetsbygningerne. Og hundeposer er en selvfølgelighed.
Internet: Der er trådløst WIFI, mod betaling, på hele pladsen. Henvend dig i receptionen.
Køkken: Der er køkkenfaciliteter i begge ender af pladsen. Vi beder vores gæster om, at de afleverer køkkenet i samme stand, som de selv ønsker at finde dem i.
Kemitoilet: Tømning af kemisk toilet og affaldsvand kan ske i tømmestationen ved servicebygningerne.
Kørsel: Det er tilladt at køre ind på pladsen mellem kl. 7.00-22.00. Al kørsel skal dog foregå i skridttempo – under 10 km/t.
Legeplads: Centralt placeret på pladsen ligger vores legeplads inkl. hoppepude. Boldspil og voldsom leg må ikke finde sted mellem telte og campingvogne.
Minigolf: Banen ligger overfor receptionen. Køller, bolde og scorekort kan lejes i receptionen. Vi anmoder vores gæster om, at der tages hensyn til banen og andre spillere. Prisen for et spil er opslået i receptionen og kan ses på hjemmesiden.
Morgenbrød: Kan, i højsæsonen, bestilles i Cafeen inden kl 20, og kan afhentes fra kl 8.
Parkering: Der må max. holde en bil pr. enhed. Bil nr. 2 og evt. gæstebiler henvises til parkeringspladsen. Det samme gælder for trailere, både m.m.
Det er ikke tilladt at parkere bilen på en ubenyttet pladsenhed, da det er til stor gene for de turister, vi sender hen på det, som vi tror er en ledig plads.
Pizzaria:Virksund Pizza – Spis her, tæt på vandet – eller ta’ med i teltet/vognen.
Ris & Ros: Modtager vi gerne. Enten i postkassen ved receptionen eller gå blot til os. Så husk at give besked til os så snart der opstår et eventuelt problem, så vi kan rette det.
Ro: Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23.00-7.00.
Rygning: Det er ikke tilladt at ryge indendørs.
Strøm: Der er strøm på alle pladser, mod betaling.
Swimmingpool: Bruser i poolområdet benyttes før der springes i poolen.
Tom vogn: Det er muligt at lade vognen stå tom i lavsæsonen til den efterfølgende weekend.
Tøjvask: I servicebygningen findes både vaskemaskine og tørretumbler. Priserne for både vask og tørring er opslået i receptionen og kan ses på hjemmesiden.
Åbningstider: Camping hele året.
Vi åbner sæsonen hvert år til påske og senest 1. april og lukker igen den 1. oktober. I sæsonen er vores faciliteter til rådighed, i det omfang det er nødvendigt.
Reception og Cafe er åben hver dag i sæsonen. Åbningstiderne vil variere alt efter behov. Følg med på Facebook eller se opslag i receptionen.
Nødtelefon: Udenfor vores åbningstider kan vi i nødstilfælde kontaktes på tlf. 20227737

Vi håber, at I får et behageligt ophold på Virksund Camping.
De bedste hilsner
Pernille & Geert
Lejrchefer