Camping med hund.

St. Bernard Dog

 

Lejrchefen har det med hunde som andre har det med softice. Han lader sig gerne friste til en ”snak” med de fire benede. Enhver af slagsen skal den obligatoriske klø tur med grundlag for den fortrolige bekendelse om alt hvad der er værd at snuse til.

Lejrchefen har selv haft hund gennem en årrække. Sct. Bernhards hunden Mille var gennem en årrække hans trofaste følgesvend. Den nåede også af få caféen opkaldt efter sig. Samtidig nød den de mange rester stedet kastede efter sig.

Lejrchefen mødte Mille i forbindelse med bortforpagtningen af Knudhule Badehotel, ved Ry, som på daværende tidspunkt var ejet af ham. Mille ankom sammen med forpagterne men inden længe var den fastinventar hos ejeren, som boede ved siden af hotellet. Efter afslutningen af forpagtningen kunne forpagterne ikke nænne at adskille de to. Mille blev og siden flyttede den med til Virksund Camping hvor den tilbragte sine sidste år.

Nu kunne det tænkes, at lejrchefen skulle have en erstatning for Mille. Dette har også været prøvet men for ham er der kun én Mille.

/ Ikke-kategoriseret