Café-kiosk

Veltillavede retter med den professionelle omhu som sikrer, at du får velsmag og en variation i såvel tilbehør som valg af retter gennem ugen. Kort sagt – mad som vor mor lavede den. Med alle de gode smagsoplevelser.

Vores café er blevet udvidet med 30 ekstra pladser og kan nu tilbyde plads til 80 spisende gæster.

Samtidig med har vi udvidet sortimentet så vi også tilbyder smørrebrød samt håndmader.

MENUKORT
Dagens ret – kr. 75,00
½ grill kylling med pommes – kr. 75,00
Stjernekaster – kr. 85,00
Herregårdsbøf – kr. 85,00
Bøf sandwich med pommes – kr. 75,00
Virksund burger – kr. 65,00
2 fiskefillet med pommes – kr. 70,00
Pølsemix lille – kr. 45,00
Pølsemix stor – kr. 60,00
Pommes frites lille – kr. 25,00
Pommes frites stor – kr. 35,00

BØRNEMENU
Kylling nuggets – kr. 50.00
Fiskefillet med pommes – kr. 50.00
Burger med pommes kr. – 50.00

SMØRREBRØD
Hvide sild med rå løg og carrysalt, hertil smurt rugbrød
Røde sild med rå løg og capers, hertil smurt rugbrød
Æg og rejer
Fiskefilet med remolade eller rejer
Hamburgryg med italiensk salat
Flæskesteg med rødkål og surt
Roastbeaf med remoulade og peberod
Leverposteg med bacon og rødbeder
Dyrlægens natmad med sky og rå løg
Rullepølle med sky og rå løg
Skinke med røræg og grønt
Kyllingbryst med carrydressing, ananas og bacon
Alt sammen på rugbrød og smukt pyntet – Pris. kr. 30.00

Assorsteret håndmader 3 stk. pris – kr. 39.00

DAGENS MIDDAG I JULI
DAGENS RET JULI fra kl. 17.30—19.30
Fredag d 5 Frikadeller med stuvet sommerkål
Lørdag d 6 Hamburgerryg med kartofler, grøntsager
Uge 28. Åben for grillmad fra mandag til og med torsdag fra kl. 16.30—20.00
Fredag d 12 kl. 16.30—20.00 Farseret porre med porresovs
Lørdag d 13 kl. 16.30—20.00 Flæskesteg med rødkål og kartofler
Søndag d 14 kl. 16.30—20.00.Lasagne med salat og flutes
Mandag d 15 kl. 16.30—20.00 Fiskefilet med persillesovs og kartofler
Tirsdag d 16 kl. 16.30—20.00 Kyllingegryde med løse ris
Onsdag d 17 kl. 16.30—20.00 Forloren hare med kartofler
Torsdag d 18 kl. 11.00—20.00 Bøf i fad med løse ris
Fredag d 19 kl. 11.00—20.00 Øl marinerede svinekøller med bagt kart.
Lørdag d 20 kl. 11.00—20.00 Buffet med forskellige lækkerier
Tilmelding nødvendigt senest fredag den 19.07
Søndag d 21 kl. 14.00—20.00 Karbonader med grønærter og kartofler
Mandag d 22 kl. 16.30—20.00 Skinke schnitzel med brasede kartofler
Tirsdag d 23 kl. 16.30—20.00 Koteletter i fad med løse ris
Onsdag d 24 kl. 16.30—20.00 Boller i karry
Torsdag d 25 kl. 16.30—20.00 Hamburgerkoteletter i fad
Fredag d 26 kl. 16.30—20.00 Dansk bøf med bløde løg
Lørdag d 27 kl. 16.30—20.00 Kogt skinke med flødekartofler og salat
Søndag d 28 kl. 16.30—20.00 Farsbrød med løg og æbler
PRIS KR. 75.00

BUFFET KR. 98.00