Café-kiosk

Veltillavede retter med den professionelle omhu som sikrer, at du får velsmag og en variation i såvel tilbehør som valg af retter gennem ugen. Kort sagt – mad som vor mor lavede den. Med alle de gode smagsoplevelser.

Madplan for juli 2018
Fredag d. 6 : Gryderet m. ris/kartofler, flute og salat
Lørdag d. 7. : Kogt hamburgerryg m. grøntsager/Kartofler
Søndag d. 8. : Fiskefiletter m. kartofler og remouladesovs
Mandag d. 9. : Frikadeller m. brasede kartofl og bearnaise
Tirsdag d. 10.: Kylling m. pommes frites og salat
Onsdag d. 11. : Virksundgryde m. oksekød,& grøntsager
Torsdag d. 12.: Lasagne m. salat
Fredag d. 13.: Forloren hare m. kartofler og sovs
Lørdag d. 14.: Koteletter i fad m. ris/kartofler
Søndag d. 15.: Stegt svinekam m. kartofle, rødkål
Mandag d. 16.: Biksemad m. spejlæg, rødbeder og rugbr
Tirsdag d. 17.: Medister m. kartofler, sovs og rødkål
Onsdag d. 18.: Boller i karry m. ris/kartofler
Torsdag d. 19.: Fiskefiletter m. kartofler og remouladesovs
Fredag d. 20.: Dansk bøf m. løg, kartofler og rødbeder
Lørdag d. 21.: Oksesteg m. flødebagte kartofler
Søndag d. 22.: Herregårdsbøf m. pommes og bearnaisesa
Mandag d. 23.: Gullash m. kartoffelmos og rødbeder
Tirsdag d. 24.: Farserede porrer m. kartofler, sovs og grønt
Onsdag d. 25.: Karbonader m. stuvede grønts, kartofler
Torsdag d. 26.: Pandestegte frikadeller m. kartofler, sovs
Fredag d. 27.: Kalkunbryst m. flødebagte kartoflog salat
Lørdag d. 28.: Stegt flæsk m. kartofler, persillesovs
Søndag d. 29.: Flæskesteg m. kartofler, sovs og rødkål